Ammattitaidolla toteutettu kirjanpito ja muut tilipalvelut Turussa

Ajantasa Tilit Oy tarjoaa asiantuntevaa kirjanpitoa ja muita taloushallinnon palveluja Turun ja lähiseudun yrittäjille. Meiltä saat joustavat ja räätälöidyt ratkaisut yrityksesi tarpeiden mukaan – voit esimerkiksi ulkoistaa meille vain kirjanpidon ja palkanlaskennan tai vaihtoehtoisesti antaa meidän huolehtia kokonaisvaltaisesti yrityksen taloushallinnosta. Olipa tarpeesi mikä tahansa, toteutamme työmme aina asiakaslähtöisesti ja asiakkaan tarpeet huomioon ottaen. Ystävällinen henkilökuntamme pitää huolen siitä, ettei sinun tarvitse huolehtia yrityksen toisinaan monimutkaisistakin taloushallinnollisista tehtävistä – se on meidän alaamme! Kun kaipaat luotettavaa kumppania hoitamaan yrityksesi taloushallinnon, käänny taloushallinnon kokeneen ammattilaisen puoleen.

Ota yhteyttä!
Kaksi ihmistä keskustelee kannettavan tietokoneen näytön ääressä.

Monipuoliset taloushallintopalvelut

Ajantasa Tilit Oy on täyden palvelun turkulainen tilitoimisto, ja meillä hoituvat kaikki yrityksen tarvitsemat tilitoimistopalvelut kirjanpidosta palkanlaskentaan ja tilinpäätöksiin aina luotettavasti ja saman katon alla. Ammattitaitoisesti toteutettuihin taloushallintopalveluihimme kuuluvat muun muassa:

  • kirjanpito
  • palkanlaskenta
  • tilinpäätökset
  • veroasiat
  • asiakkaan verkkolaskujen vastaanotto
  • paperilaskujen skannaus sähköiseen muotoon
  • sähköinen myyntilaskutus; laskutusohjelmisto asiakkaiden käytössä, laskujen välitys ja lähetys sähköisesti
  • sähköiset taloushallintopalvelut

Verohallinnon sivuille pääset kätevästi tästä linkistä.

Niin pienen kuin suuren yrityksen pyörittäminen onnistuu helpommin, kun hyödynnät monipuolisia taloushallinnon palvelujamme tarpeidesi mukaan!

Tutustu tarkemmin sähköiseen taloushallintoon
Henkilö tekee töitä tietokoneella ja käyttää laskinta.

Asiakaslähtöinen ja palveleva tilitoimisto apunasi

Ajantasa Tilit Oy on monipuolinen tilitoimisto Turun keskustassa, joka toteuttaa yritysten taloushallintotarpeet joustavasti ja asiakkaan tarpeita kuunnellen. Kattavien taloushallintopalveluidemme avulla yrityksen talousvelvollisuudet hoituvat luotettavasti ja ongelmitta ja liiketoiminta muuttuu entistä sujuvammaksi. Huolellisesti ja lainmukaisesti toteutettu kirjanpito, palkanlaskenta ja tilinpäätökset ovat elintärkeitä yrityksen toiminnan ja jatkuvuuden kannalta. Yli 20 vuoden vankalla kokemuksella kaikki taloushallinnon tehtävät hoituvat käsissämme asiantuntevasti ja nopeasti.


Mikäli etsit ammattitaitoista ja luotettavaa tilitoimistoa palvelukseesi, olemme apunasi – laitetaan yrityksesi taloushallinto yhdessä kerralla kuntoon!