Sähköinen taloushallinto yrityksesi arkea helpottamaan Turussa

Turussa toimiva tilitoimisto Ajantasa Tilit Oy tarjoaa yrityksellesi mahdollisuuden taloushallinnon sähköiseen toteutukseen. Sähköinen taloushallinto antaa mahdollisuuksia töiden entistä parempaan järkeistämiseen ja tehostamiseen. Se tuo kustannussäästöä ja vaivattomuutta – automatisoinnin kautta virheet, päällekkäinen työ ja paperin käyttö vähenevät. Tilitoimistomme kautta tarjoamme pk-yrittäjälle kokonaisvaltaista sähköistä taloushallintoa helpottamaan yrityksen arkea. Ota yhteyttä, niin mietitään, miten voimme palvella juuri sinun yrityksesi tarpeita!

Yhteystiedot

Kustannustehokkuutta sähköisellä taloushallinnolla

Henkilö käyttää tietokonetta, jonka näytöllä näkyy kaavioita.

Me Ajantasa Tilit Oy:llä suosittelemme yrityksen taloushallinnon siirtämistä sähköiseen muotoon, sillä se tehostaa yrityksen taloushallinnollisia toimia.

Sähköisen taloushallinnon etuja ovat muun muassa: 

  • ajan säästäminen
  • kustannustehokkuus
  • selainpohjainen ratkaisu mahdollistaa työn ajasta ja paikasta riippumatta


Sähköinen taloushallinto tekee myös laskutuksesta entistä helpompaa. Tilitoimistomme asiakkaana käytössäsi olevista ohjelmista järjestelmä muodostaa maksutiedoston ja kirjanpitoaineiston.  Järjestelmässä tehdään kätevästi myös laskujen tarkastus, hyväksyntä ja maksu. Laskutusohjelmalla on helppo tehdä myyntilaskut suoraan järjestelmään ja lähettää ne asiakkaalle sähköisesti. Paperiset ostolaskut  saadaan järjestelmään skannaamalla ne sähköiseen muotoon.  Sähköinen taloushallinto helpottaa suuresti myös pienyrittäjän taloushallintoa ja vähentää yrittäjän työtä.

Taloushallinnon palvelut sähköisesti ja joustavasti

Tilitoimistossamme on käytössä Heeros Systems Oy:n sähköinen ja selainpohjainen taloushallintojärjestelmä, joka
mahdollistaa ohjelmiston yhteiskäytön meidän ja asiakkaidemme välillä. Heeroksen järjestelmä toimii myös mobiilissa, pääset tarkastamaan ja hyväksymään laskut ja tekemään matkalaskuja sekä kuvaamaan esim. luottokortti- ja käteiskuitit järjestelmään omalla mobiililaitteellasi ajasta ja paikasta riippumatta. Voit hyödyntää tarjoamaamme sähköistä taloushallintoa tarpeidesi mukaan: voit ulkoistaa meille yrityksen taloushallinnon kokonaisvaltaisesti tai perinteiseen tapaan voimme hoitaa ainoastaan kirjanpidon. Turussa sijaitsevan tilitoimiston Ajantasa Tilit Oy:n ystävälliset ammattilaiset vastaavat mielellään kaikkiin sähköistä taloushallintoa koskeviin kysymyksiin!

Tutustu myös muihin tilipalveluihimme