Tehokas ja vaivaton sähköinen taloushallinto

Sähköinen taloushallinto antaa mahdollisuuksia töiden järkeistämiseen ja tehostamiseen. Se tuo kustannussäästöä ja vaivattomuutta, automatisoinnin kautta virheet vähenevät. Tilitoimistomme kautta pk-yrittäjä voi saada kokonaisvaltaista sähköistä taloushallinnon palvelua.

Jätä kirjanpitohuolesi meille!

Taloushallinnon tehtävänjaon voi joustavasti sopia tilitoimistomme taloushallinnon ammattilaisen ja yrityksesi kesken. Voit teettää taloushallinnon tehtävät kokonaisvaltaiset tilitoimistossamme tai perinteiseen tapaan voimme hoitaa ainoastaan kirjanpidon.

Tilitoimistomme asiakkaana käytössäsi olevista ohjelmista siirretään laskut suoraan maksuun ja kirjanpitoaineistoksi. Verkkolaskut voidaan vastaanottaa helposti ostolaskujen kierrätysjärjestelmään ja paperilaskut voidaan skannata. Järjestelmässä voidaan suorittaa kätevästi myös laskujen tarkastus, hyväksyntä ja laskujen maksu.

Laskutusohjelmalla on helppo tehdä myyntilaskut suoraan järjestelmään ja lähettää ne asiakkaalle sähköisesti verkkolaskuna tai postituspalvelun kautta paperilaskuna asiakkaalle. Selainpohjainen ratkaisu mahdollistaa työn ajasta ja paikasta riippumatta.

Ota yhteyttä ja sovitaan juuri teille sopivista taloushallintopalveluista!

Yhteydenotto

sähköinen taloushallinto